Over ons

Scooter Service HHW is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang zijn. Mijn visie is daarom volledig toegespitst op deze behoeften. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten, via mond-tot-mondreclame.  

Ik win ook uw vertrouwen graag door de beste service aan te bieden die in onze bedrijfstak bestaat. Het concept Reparatie op Locatie betekent voor u geen gesleep meer met uw scooter naar de plaatselijke dealer bij u in de buurt.

Prijzen vanaf 30 euro inclusief 30 minuten arbeidstijd (afhankelijk van de storing). In deze tijd probeer ik een zo goed mogelijke diagnose te stellen zonder u op kosten te jagen.

Ook voor periodieke onderhoud- en servicebeurten van uw 2T of 4T scooter kunt u bij mij terecht incl. gebruikte onderdelen voor servicebeurt en het ophalen en brengen van de scooter.

Voor tarieven kunt u contact op nemen met 06-46041133 of via E-mail.

[email protected]

Werkgebied:

Heerhugowaard - Alkmaar - Sint Pancras - Bergen - Heiloo -Egmond - Schoorl - Schagen - Zuid Scharwoude - Noord Scharwoude - Langedijk - Dirkshorn - Warmenhuizen -Waarland - Wieringen - Hoorn - Obdam - Opmeer -Hoogwoud - Schermerhorn - Avenhorn - Ursum -Stompentoren en ruime omstreek.

Uren:

Maandag t/m vrijdag 08.30 tot 20.00 uur

Zaterdag 09.30 tot 16.00 uur

Zondag gesloten